Miért Clubbell?

Acélos marokerő -rendkívül erős csukló és fogás – Acélsodrony szerű alkarok – Holisztikus edzés,mely megerősíti a vállakat, karokat, hátat,lábakat és a törzset. – Dinamikus vállmobilitást és stabilitást eredményez a teljes mozgástartományban – Javítja a koordinációt és egyensúly érzéket , a mélyizmok fejlesztésével – Tartásjavító – Mind a 3 dimenzióra kiterjedő mozgásanyag. – Előnye a többi edzéssel szemben, hogy a legnagyobb mozgásszabadságot nyújta Az erőedzés célja az erőkifejtés növelése és a sérülések elkerülése. A clubbellben a távol lévő tömegközéppont, a buzogány szerű forma, az erőkar hatása és a lendület nyomatéka ,mind azt a célt szolgálja, hogy extra súly hozzáadása nélkül (mely a sérülés veszélyét is magában hordozza) is lehet intenzitást növelni. A clubbellek felgyorsítják a funkcionális erő megszerzését, növelik az állóképességet és a mozgástartományi határokat. A nehezebb Clubbellek brutális erőt, a kisebb Clubellek tüdőperzselő kardió kapacitást biztosítanak. A Clubellek sokrétűsége elképesztő, és mind a 3 dimenzióban megmozgatja a testet. A clubbell edzések által a testet különböző irányból éri terhelés (vízszintes, függőleges, átlós és forgó mozgások). Előnyei : – Előnye a többi edzéssel szemben, hogy a legnagyobb mozgásszabadságot nyújtja Az erőedzés célja az erőkifejtés növelése és a sérülések elkerülése. A clubbellben a távol lévő tömegközéppont, a buzogány szerű forma, az erőkar hatása és a lendület nyomatéka ,mind azt a célt szolgálja, hogy extra súly hozzáadása nélkül (mely a sérülés veszélyét is magában hordozza) is lehet intenzitást növelni.

Pannon Legio

Egyre nagyobb a Pannon légió, légy te is részese. Akár tanítványként, akár edzőként veszel részt, az egyik legerősebb csapatban lesz a helyed !

Scott Sonnon

Scott Sonnon az RMax igazgatója és a Clubbell alapítója és rendszerbe foglalója. 2011-ben a Men's Health megszavazta a top 25 fittness edző közé. 2010-ben a World Martial Arts Game-en bajnok: Submission Grappling, Sport Jiujitsu és MMA aranyérmes.

Clubbell Intro

A Clubbell intron betekintést nyerhetsz a rendszerbe, megismerheted az egy és kétkezes technikákat, a 3 dimenziós edzés rejtelmeit, illetve hogy a fogáserődet mily végletekig lehet fokozni.

Clubbell a Facebookon

Kövesd a legújabb híreket és információkat Facebook oldalunkon!
új csoportok
szemináriumok
oktatói

Clubbell Videók

Partnerek

ghjfhjfghj
Copyright © 2014 -2017